Vi tager med bussen ud på landet…

Klik på linket og se den fine  tegning af Børnehavebussen, som dagligt kører os op til Tørslev ved Frederikssund.

Vi åbner klokken 7.15 hver morgen, hvor der altid møder en voksen ind fra både udflytteren og vuggestuen.

Klokken 8.15 tager børnehavebørnene rygsækkene på ryggen og er klar til at gå ned til bussen.

Det er vigtigt, at du og dit barn møder ind senest klokken 8.20 ved bussen. Dette for at give barnet den fornødne tid til at få kysset og krammet dig farvel,  komme ordentligt op i bussen, finde den rette plads, få overtøjet af og rygsækken med madpakken op i hattehylden og sidst men ikke mindst – at have tid til at finde dig i skaren af forældre, som står klar til at vinke bussen af sted klokken 8.30 præcis.

Vi betragter vores bustur som et ret unikt pædagogisk læringsrum. Vi er optagede af byens rum og AMBULANCER på vej ud af byen, vi giver den gas til musikken som er skruet op på max,  og vi læser de gamle klassikere som Gummi-Tarzan, og de nye klassikere som Vitello højt over højtaleranlægget i bussen. Hver dag får vi øje på nye ting. Men det er også et rum hvor vi kan tillade os at have lange, dybe samtaler med børnene, når vi sidder der ved siden af hinanden hele vejen. Vi har også tid til at planlægge dagens gang sammen med børnene, så det er ikke bare for sjov. På vejen hjem slapper vi af, nogen mere end andre, det kan man som regel høre på snorkeriet.

Beskeder til personalet: Skriv din besked til personalet  på Aula, og send den til alle medarbejdere i dit barns gruppe, og tøv ikke med at give os et kald på telefonen, hvis det er nødvendigt.

Når bussen kommer hjem om eftermiddagen klokken 16 foregår afhentningen på fortovet i Adelgade. Bevar tålmodigheden, vi sender dem ud til jer i en lind strøm, når de er helt vågne. Vi har hver dag en til to fortovsvoksne, som går gennem køen og giver jer nogle ord med på vejen om børnenes dag i udflytteren.

Vi går op på legepladsen med de børn som ikke er blevet afhentet ved bussen, og lukker og slukker kl. 17, på nær om fredagen hvor vi lukker 16.30.