De indendørs læringsmiljøer

Indenfor er der rig mulighed for fordybelse i forskellige fællesskaber

Til trods for at det er udelivet, vi brænder for, så er vi privilegerede i form af dejlige indefaciliteter oppe på gården.

Vi har som personale det mål med indretningen indendøre, at alle børn oplever at alle rum er til deres disposition. Vi arbejder med overskuelighed i form af legezoner og med det tilhørende legetøj i nærheden af disse zoner. Rummene skal være indbydende, inspirerende og give mulighed for at fordybe sig i legen eller i de kreative sysler.

Vi benytter os meget af tæpper for at skabe afgrænsede rum for børnenes leg på gulvet: eksempelvis bil og togbaneleg, konstruktionslegetøj som Magformers og klodser. Disse tæpper er fleksible og kan lægges, hvor børnene ønsker at lege.

Vi har et stationært bord til Lego, hvor der er hylder på væggen, som børnene kan sætte deres ikke færdige værker op til næste dag. Papir, tegneredskaber, perleplader osv. er i børnehøjde, så børnene kan få fat i det, når de ønsker det.

Vores dukkerkrog er særdeles veludrustet og vores værksted ligeså.

Børnene er også altid velkomne til at gå ud i køkkenet og få sig en sludder med Lene, vores madmor, eller gå på opdagelse i vores omfattende knoglesamling, som også byder på udstoppede dyr, dyr i sprit, , hønsefødder… dog ingen gulerødder!